Blue light glas

Undgå det skadelige blå lys med Blue light glas

Briller med Blue light glas beskytter dine øjne imod det skadelige blå lys, som du hver dag er udsat for fra din telefon, tablet, computer skærme og tv skærme samt solen.

MEN, man kan vælge en overflade behandling af brilleglassene, mod Blue Light, som fjerner op til 90% af det skadelige blå lys og den anden.

Blue light glas hjælper på nattesøvnen

Det blå lys der kommer fra de fleste skærme i dag, snyder din hjerne til at tro det er midt om dagen, selvom det er længe forbi sengetid. Det kan give problemer med at sove. Men med vores coating af glassene kan hjælpe på det. SÅ bruger du briller og har problemer med at sove, og sidder du tit foran en computerskærm, dit tv eller måske din telefon, så anbefaler vi at prøve dette. 

Nogle enheder har fået funktioner der hjælper med et blue light filter inbygget – det er dog primært nyere mobiletelefoner som apple og samsung.

Glassene kan filtrere dele af det skadelige blå lys fra, uden at påvirke dit farvesyn. Disse glas mod blåt lys, er derfor ekstra gode til dig der arbejder foran en skærm.

Selv LED pærer, som ikke har warm white label, udsender også et mere blåligt lys. Det virker skarpere / lysere og kan selvfølgelig være godt i de rum hvor man skal kunne se rigtig godt.

Mindre irriterede øje

Vi har vist slået fast at blåt lys kan påvirke søvnen, men det blå lys kan også irritere dine øjne, og irriterede øjne kan svie være ubehagelige. Desuden har man en mistanke om at det blå lys fremmer aldersrelaterede sygdomme som f.eks. grå stær.

Med blue light glas kan man lindre eller måske endda helt fjerne irritation og samtidig beskytte øjnene – lidt som solcreme beskytter huden mod solen.

Køb briller med Blue light glas hos SEERUP optics

Så ønsker du at beskytte dine øjne, få en bedre nattesøvn eller måske få lettere ved at falde i søvn, samtidig med at du beskytter dine øjne mod ovennævnte aldersrelaterede øjensygdomme, vil et par blue light briller fra SEERUP optics være et godt køb.

Vi tilbyder blue light glas i både designer briller, skærmbriller, almindelige briller samt skærmbriller – både med og uden styrke.

Kom ind i din nærmeste SEERUP optics butik, hvor vores professionelle optikere, kan vejlede dig så du får den absolut bedste løsning.

Book gratis synstest