Brands

Hos Seerup håndplukker vi vores brillebrands fra hele verden. Vi er selv temmelig nørdede, forfængelige, kræsne og kvalitetsbevidste. Det samme går vi ud fra, du er.

Hos Seerup finder du alt fra de franske, elegante Balmain og Celine til italienske Bottega Veneta og populære Garrett Leight, luksuriøse Chrome Hearts, Akoni og Very French Gangsters til børnene. For blot at nævne nogle få.

Se et udvalg af vores brands 

gl

Med et Garrett Leight design går du aldrig galt i byen. Mærket emmer af god stil og masser af California vibes. En klar darling hos både os og vores kunder i Seerup.

Dior

Barton Perreira blev skabt af amerikanske Bill Barton og Patty Perreira i 2007 og har siden sat deres aftryk med deres passionerede tilgang til design og kvalitet. Hver eneste brille håndlaves i Japan i de bedste materialer. Forhandles kun i Herning. 

mykita

Mykita er kendt for deres innovative designs og nye måder at tænke i letvægtsstel. Stellene er håndlavede i MYKITA HAUS i Berlin, hvor man kombinerer det industrielle med poetisk elegance.

Celine er det sikre valg, hvis du ønsker et chunky og feminint look. Celines sikre stil har gjort, at deres stel har kunnet bevare deres popularitet år efter år, og med klassikere som Baby Audrey og Shadow. 

To optikere fra Toulouse havde en drøm om at skabe noget, de ikke selv kunne finde: Briller med et originalt og grafisk udtryk, hvor det legesyge design spiller en central rolle. 

Bottega Veneta har sat sin egen standard for eksklusivitet. Mærket er underspillet cool fritaget for store iøjnefaldende logoer. 

Matsuda er virkelig øst møder vest. Både i design, fremstilling og kultur. Hvert design er håndlavet i det berømte værksted i Sabae, Japan, og kræver 13 håndværkere at få færdigt. Tidløst, innovativt design og overlegent håndværk.

HUG er den nye dreng i klassen – men bestemt ikke den uerfarne. De tre grundlæggere har nemlig alle en fortid i brillebranchen. Hver model er designet og produceret i Tyskland. 

Et high-end produkt til børn. Brillerne er 100 % håndlavede i Frankrig, og konceptet er et cool og anderledes brand til de mindste, hvor man aldrig går på kompromis, når det handler om stil og kvalitet.

Lindberg er kendt for sine rene og stilsikre designs, og når det kommer til letvægtsstel, har Lindberg et hav af designpriser i bagagen. Du har mulighed for at skræddersy dit eget design, hvilket har gjort Lindberg til en favorit.

Hos Moscot føres stadig de originale designs, der går tilbage til 1920’erne. Her startede det hele med Hyman Moscot, der immigrerede til USA fra Østeuropa. I dag ledes firmaet af 4. og 5. generation. Forhandles kun i Kolding.

Nutidig kunst, design, mode og musik er alle elementer, der influerer Oscar Magnusons udtryk. Kollektionerne er kendt for deres rene og balancerede designs. Materialemæssigt tages der afsæt i eco-venligt acetat.

Chrome Hearts produceres i Japan og har nogle af de mest manuelt håndterede briller på markedet i dag. Med materialer som sterlingsølv og ædelstene er hver brille et stykke kunst i sig selv. Forhandles kun i Kolding.

Tom Ford har længe gjort sig bemærket med sine klassiske stel, der er alt andet end kedelige. Igen og igen overrasker mærket med briller og solbriller, der har så meget kant og klasse, at de ikke er til at overse. 

I 2021 præsenterede Balmain deres første designs fra Balmain Eyewear by Akoni under Paris Fashion Week. Deres stil er one of a kind, eye-catching luksus, så ønsker man en brille der i den grad skiller sig ud er de et oplagt valg. Forhandles kun i Herning.

Akoni er et nyere brand grundlagt i Schweiz år 2020. På kort tid har de gjort sig bemærket, og producere kun briller af de bedste materialer for at tilfredsstille den kvalitetsbevidste kunde, ved konstant at overgå de højeste standarder. Forhandles kun i Herning.

Book en gratis synstest

Bruger du ikke briller, men er i tvivl, om du bør? Eller måske er du allerede brille- eller linsebruger, men med et syn, der stadig driller?

Lad os se dig i øjnene hurtigst muligt.