Briller

Det kan være grænseoverskridende at få at vide, at man skal have briller. Også selvom det måske ’bare’ er skærmbriller. Men du har kun grund til at være tryg. Hos Seerup gør vi alt, hvad vi kan for at få dig til at elske dit liv med briller.

 
Dine brillers fornemmeste opgave er at føles komfortable. Her mener vi, at de selvfølgelig skal optimere dit syn – men de skal også få din personlighed til at skinne igennem og få dig til at føle dig godt tilpas. Bedre tilpas, end hvis du ikke bar briller.

 

Selvfølgelig er vi forfængelige. Ligesom dig, ikke?

Briller er mere end blot to stænger og en front. Det handler om udseende, og de fleste af os er mere eller mindre forfængelige – især omkring ansigtet. Vi går selv meget op i de briller, vi har på. Og vi gør det også på vores kunders vegne. Derfor håndplukker vi hvert eneste brand og hvert eneste stel, vi lukker ind i butikken. Fordi det skal være en lækker, eksklusiv oplevelse at bære briller.

Hvad er dit glas behov?

Med en synstest kan vi se, om du har behov for den ene eller den anden slags glas.

Enkeltstyrke

Glas med en enkelt styrke. Til dig, der har brug for at se bedre på enten lang eller kort afstand.

Flerstyrke

Glas med flere slags styrke. Til dig, der har behov for både at kunne se børnene ude i haven og mobilen helt tæt på.

 

Vi har briller til både kvinder, mænd og børn

Vi har briller til damer, briller til herrer, briller til børn og briller til specielle behov. For måske har du kun brug for briller, når du sidder ved skærmen. Eller måske skal du have læsebriller? Eller måske er du nødt til at få briller til det hele.

Der er altid meget at spare

Husk, at du som SEERUP Flex medlem sparer mindst 70 % uanset hvilke briller, du forelsker dig i.  

Vi har et bredt udvalg af håndplukkede brillebrands