Glas

Brilleglas fås med mange forskellige funktioner. For at finde ud af, hvad dit behov er, starter de fleste samtaler hos Seerup med en synstest. Alle vores glas er inklusiv uv-filter, overfladebehandling og antirefleks.

Glas med enkeltstyrke
Hvad enten du er lang- eller nærsynet – med eller uden bygningsfejl – har vi glas, der dækker dit synsbehov

Glas med flerstyrke 
Med flerstyrkeglas korrigeres der både for en styrke til afstand samt en styrke til nær. Skal du have progressive glas, kan vi selvfølgelig skræddersy et design, der passer til dig.

Læsebriller
Måske har du intet problem med at se langt, men kniber det på den kortere afstand?
Så kan du sikkert klare dig med en læsebrille.

Solbriller med eller uden styrke
Alle de solbriller, vi fører, beskytter mod solens uv-stråler. Og du kan selvfølgelig få dine solbriller både med og uden styrke.

Glas med farveskifte 
Vi tilbyder glas med farveskifte, så du ikke behøver at skifte briller, når du skal ud i solen. Glassene tilpasser sig automatisk lysomgivelserne og bliver mørkere, når de rammes af uv-stråling.

Blue light skærmglas
Mobilen, computeren, tablets og tv er en fast del af de flestes hverdag. Men mange timer foran en skærm kan give hovedpine, øjentræthed og søvnbesvær. Et blue light-filter blokerer for det blå lys fra skærmen – og derved forhindrer brillerne de gener, skærmlyset kan give.    

 

Hos Seerups tilbyder vi kvalitetsglas fra mange anerkendte leverandører, blandt andet Sharmir, Rodenstock, Hoya, Zeiss og Essilor m.fl.