Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

GENERELLE OPLYSNINGER

SEERUP OPTICS ApS
CVR-nr. 32831524
Søndergade 6, 6000 Kolding
info@seerup-optics.dk
Telefonnr. 7550 9944

SEERUP OPTICS Herning
CVR-nr. 10609933
Søndergade 6, 6000 Kolding
herning@seerup-optics.dk
Telefonnr. 9712 1956

SALGSBETINGELSER

Velkommen til SEERUP Optics. Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle leverancer fra SEERUP Optics.
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået skriftlige aftaler mellem dig som køber og SEERUP Optics. Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne igennem inden du handler på siden.

BETALING

SEERUP Optics modtager følgende betalings- og kreditkort: Dankort, VISA/Dankort og paypal. Bemærk, at beløbet først vil blive trukket på din konto, når varen er afsendt fra SEERUP Optics.

Sikring mod misbrug
Hvis du betaler med Dankort på Internettet, hæfter du ikke for betalinger, der er sket ved, at andre uden din accept har brugt dit kortnummer på internettet. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en netbutik, der benytter SSL-løsningen (Secure Socket Layer). Du har altid mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

UDSOLGTE VARER

SEERUP Optics kan ikke garantere at alle modeller er på lager. I de fleste tilfælde, vil det være muligt for os at genbestille den ønskede model hos leverandøren, her vil der dog være tale om lidt længere leveringstid. Vi kontakter dig pr. email eller telefon, hvis der skulle være problemer vedrørende din ordre.

AFSTEMNING AF LAGERBEHOLDNING

Når du handler på www.seerup-optics.dk afstemmes lagerbeholdningen i forhold til lageret i butikken. Vi bestræber os altid på at få afstemt den korrekte lagerbeholdning, men i enkelte tilfælde kan der forekomme uoverensstemmelse mellem webshop og butikkens faktiske lagerbeholdning. Dette kan skyldes, at webshoppens lagerbeholdning ikke er blevet opdateret i forhold til salg i butikken. Ved et køb med ukorrekt lagerbeholdning annulleres købet, og du kontaktes på telefon eller e-mail.

BANKOVERFØRSEL

Du kan også vælge at betale via bankoverførsel hos SEERUP Optics. Ved bankoverførsel opkræves et ekspeditionsgebyr på 25 DKK.
Overfør ordrens totalbeløb til Nordea, reg. nr. 9056, kontonr. 1580147786
HUSK. Ved bankoverførsel, check el. lign. er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Men glade kunder er altid vigtige for os.

VIGTIGT ved bankoverførelse

Husk at påføre ordrenummer i bemærkningsfeltet, så vi kan se, hvilken ordre betalingen gælder for. Varen bliver afsendt når betalingen er registreret. Bemærk, at der ved bankoverførsel kan gå 1-2 hverdage, før vi kan registrere din indbetaling. Ved køb via bankoverførsel er varen kun reserveret, indtil betaling er registreret. Efter 5 dage annulleres ordren, såfremt vi ikke har modtaget din indbetaling.

FAKTURA / KVITTERING

Sammen med din bestilling modtager du en faktura på dine vare samt en kvittering på din betaling for dit køb hos SEERUP Optics. Denne faktura/kvittering er din dokumentation for, at du har købt varen hos SEERUP Optics. Alle priser fra SEERUP Optics – er inkl. 25% moms.

OBS!

Vi tager forbehold for udsolgte varer, porto og fragt forhøjelser, prisændringer, tryk og tastefejl.

LEVERING OG TRANSPORT

Levering af varer fra SEERUP Optics anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret.
SEERUP Optics sørger for gratis levering til forsendelser i DK med GLS. Den typiske leveringstid er 2-3 hverdage.
Alle bestillinger sendes som forsikret pakkepost. Så er de lettere at spore, hvis der skulle opstå problemer undervejs i forsendelsen.

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.
Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får den første vare i fysisk besiddelse.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail: info@seerup-optics.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikkefortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

RETURNERING

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 100,-

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  2. Varer som er bestilt særskilt hjem til kunden,
  3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
  4. Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

  • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
SEERUP OPTICS ApS
Søndergade 6
6000 Kolding

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATIONSRET

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
SEERUP OPTICS ApS
Søndergade 6
6000 Kolding

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.  
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

PERSONDATAPOLITIK/FORTROLIGHEDSPOLITIK 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos SEERUP OPTICS ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Den dataansvarlige på seerup-optics.dk er Louise Seerup. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.
Som registreret hos SEERUP OPTICS ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: seerup-optics.dk.

KLAGEADGANG

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på mail til: info@seerup-optics.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 2. januar 2018