Kontaktlinser


Hos SEERUP Optics ved vi alt om kontaktlinser

På vores 1. sal har vi kontaktlinseklinikken hvor vi tilpasser alle former for kontaktlinser. Samarbejdet med Århus Universitets Hospital er vokset gennem årene, og vi modtager ofte kunder med specielle behov som kan afhjælpes med en skræddersyet special kontaktlinse. En af vores kunder skriver:
“Big thanks to Mads and the whole team at SEERUP Optics for providing a great contact and glasses solution for me! Mads was recommended to me by the medical university in Arhus because of his knowledge in Keratuconus. He was able to find specialized contacts to not only give great vision but feels comfortable, something that at least 5 previous optomitrists could not accomplish. Also I as a foreigner I appreciated the very clear English service and consultation. Thanks!”
Da vi går meget op i øjets sundhed, indkalder vi vores kontaktlinser kunder til kontrol to gange årligt.

Sundhedsstyrelsens krav er dog kun én gang årligt, men det mener vi ikke er optimalt, og indkalder derfor to gange. Derved sikre vi os at kunden har det bedst mulige linseabonnement, og de mest optimale øjne.

Natlinser

En af de mest spændende produkter indenfor kontaktlinser netop nu, er Natlinser. Natlinser er endnu ikke så udbredt i Danmark, som de er i udlandet. Det er dog ved at ændre sig, og SEERUP Optics er på kort tid blevet én af de optikerforretninger i Danmark, der har flest kunder, på netop denne type kontaktlinse.

Natlinser er en kontaktlinse som man kun bruger om natten, hvorefter der opnås normalt syn i dagtimerne, uden yderlig brug af linser og briller. Kort fortalt fungerer Natlinser ved at kontaktlinsen suger hornhinden til en mere flad facon.

Når man vågner tager man linserne af, og man vil kunne se klart hele dagen, uden nogen form for korrektion.
Den største fordel ved Natlinser, er at den bremser udviklingen af nærsynethed. Derfor tilpasser vi mange Natlinser til helt unge, for at hæmme udviklingen af nærsynethed.

Natlinser er ganske ufarlige og 100% reversibelt. Holder man op med at sove med Natlinsen, forsvinder effekten og man vender tilbage til det syn man havde før.
Vores leverandør skriver følgende på deres hjemmeside: “Vil du se klart uden briller eller kontaktlinser hver dag? Med de innovative natlinser kan du få dine ønsker opfyldt. Natlinsen er en formstabil kontaktlinse, med helt specielle egenskaber. Man bruger den om natten! Mens du sover omformer linsen din hornhinde. Når du står op om morgenen, tager du linsen ud og ser klart hele dagen uden brugen af briller eller kontaktlinser.”

Bestil en synsprøve i dag og få dine nye natlinser på Tlf.: 75 50 99 44 eller mail: info@seerup-optics.dk

Natlinser fra SEERUP Optics vist på TV

TV-Avisen på DR havde et indslag omkring Natlinser og hvordan de virker for vores kunder. Prøv at se med i denne video om Natlinser er noget for dig.

Hvad koster Natlinser?

I denne korte video forklare vi dig, hvordan Natlinser virker i forhold til almindelige kontaktlinser. Og hvordan du til en lav pris, har almindeligt syn dagen lang ved at bruge linser om natten.