Progressive glas

Progressive glas - se godt på alle afstande

Med progressive briller kan man få en brille med glas der korrigerer for nærsynethed og langsynethed, så du både vil kunne læse, men også se f.eks. børnene lege ude i haven.

Hvad er en progressiv brille?

En progressiv brille er briller med progressive glas.  Det betyder at glassene har flere styrker med glidende overgang, så man kan korrigere synsfelterne i glasset for både at kunne se på læseafstand, men også på lang afstand.

Overgangene i glassene er ikke synlige, så det ligner helt almindelige enkeltstyrke glas.

Hvad koster progressive glas?

Brilleglas med glidende overgange findes i flere prisklasser alt efter hvilken behandling man ønsker de skal have.

Men med vores flex abonnement, sparer du altid minimum 70 % på både brillestil og glas.

Læs mere om SEERUP flex her

Hvordan fungerer briller med progressive glas?

Glassene laves med glidende overgange, så der er flere forskellige styrker i selve glasset. Dettte gør, at når man kigger ud i horisonten kigger man igennem en del af glasset med styrke til lang afstand. Kigger man i stedet igennem den nederste del af glasset, kan man have en styrke der passer til læseafstand, så man slipper for læsebriller.

Overgangene er glidende, så andre der ser på en kan ikke se forskel på om man har progressive glas eller enkeltstyrke glas.

Er det første gang du skal have progressive briller, vil der være en tilvænningsperiode, da det vil føles uvant i mere eller mindre grad. Øjnene og hjernen skal lære at skifte fokus mellem de forskellige styrker, og det kan tage helt op til 4 uger at vende sig til.

Book gratis synstest