Linser

Kontaktlinser er et godt alternativ til briller. Hos Seerup Optics hjælper vi dig med at finde de helt rette linser. Der findes et hav af muligheder alt efter dit behov og temperament. Foruden almindelige bløde linser, tilpasser vi også hårde linser, som fx natlinser. De revolutionerende natlinser sover du med om natten, hvorefter du vil opleve at se perfekt om dagen uden brug af hverken briller eller andre linser.

Der findes mange forskellige slags linser, og man skelner mellem hårde og bløde linser, natlinser og speciallinser.

image33

Få et linseabonnement

Skal du have kontaktlinser, tilbyder vi et linseabonnement, så du automatisk får dine linser, når du skal bruge dem. Abonnement tilpasses efter dine behov og justeres nemt hen ad vejen.

Har du et linseabonnement hos Seerup, bliver det desuden endnu billigere for dig at være Seerup Flex medlem. 

Mulighederne er mange, og vigtigst for os er, at det skal være nemt og fleksibelt for dig, hvad enten du er til briller eller linser – eller måske begge dele.

 

Hos Seerup Optics kan du få alle typer af linser

Bløde linser
Bløde linser findes som 1-dagslinser, 14-dagslinser, månedslinser, døgnlinser og 3-månederslinser. Døgnlinser giver mulighed for at beholde linsen i og sove med den om natten. De fleste linser fås med og uden bygningsfejl, med læsefelt og nogle med kombineret bygningsfejl og læsefelt. Både til dig, der er nærsynet og langsynet. Vi har et bredt udvalg, så kom ind og lad os finde den optimale type linser til dig. 

Ønsker du at fremhæve eller ændre farveudseendet på sine øjne, kan du også få farvede 1-dags- og månedslinser med styrke.

 

Formfaste/hårde kontaktlinser
Her findes der mange forskellige typer.

Corneal linser er til dagligt brug og kan specialdesignes til dine øjne, så selv større bygningsfejl og læsefelt kan indbygges.

Natlinser (Ortho-K linser) bruges om natten, hvor den omformer hornhindens facon. Det betyder, at når du tager linserne ud om morgenen, kan du se klart resten af dagen – uden briller eller linser. Du skal bare tage linserne i igen om aftenen.

Scleral-linser findes i forskellige størrelser. Fælles er, at de alle hviler på det hvide (sclera) i øjet, og giver dermed god komfort med det samme. Denne type kan anvendes af alle, og er blevet klart bedste valg til afhjælpning af synsproblemer ved forskellige hornhindetilstande som fx Keratoconus.
Scleral-linser kan også korrigere for bygningsfejl og læsegener.

Speciallinser
Udover hårde kontaktlinser, herunder natlinser, corneallinser og scleral-linser m.m., kan vi lave mange forskellige speciallinser.

 

Kosmetiske og terapeutiske linser
Ved forskellige synlige øjenproblemer som fx hul i iris eller ødelagt iris, kan vi tilpasse linser, der ligner det andet øje kosmetisk. De fås også med styrke.

Occlussions-linser
Ved fx dobbeltsyn eller et øje, der ønskes blændet af, kan vi med en kontaktlinse lukke af for synet, ligesom en klap. Linsen fås også som kosmetisk tilpasset, så den ligner det andet øje.

Tonede linser
Mange oplever efter piskesmæld eller hjernerystelse at blive mere lysfølsomme eller lysoverfølsomme. Her kan vi lave kontaktlinser med forskellige farver og toner, alt efter hvilken farve og tone, der afhjælper dig bedst. Det er ligesom en solbrille på øjet.

Farveblindhed
Vi kan lave kontaktlinser med særligt farvefilter, der kan forbedre opfattelsen af farver. Det kan adskille sammenflydende farver, så de fremstår som to forskellige farver